Зустріч з відомим Олександром Сергійовичем Гордієвичем

28.03.2023

В рамках тижня професій ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну» для здобувачів освіти в березні місяці проходили заходи безпосередньо повязані з професією фотографа. Це фотоконкурс робіт учнів груп фотографів, що навчаються у ВЦПТОТД (ПТУ15), різноманітні конкурси, майстер-класи, зустрічі випускниками нашого закладу та з відомими професіоналами фоттографії,.

Заходи проводилися з метою стимулювання творчого, інтелектуального, духовного розвитку здобувачів освіти, задоволення їх потреб у творчій самореалізації; підвищення ролі фототворчості у художньо-естетичному вихованні підростаючого покоління.

Черговою зустріччю була зустріч з відомим фотожурналістом, член Національної спілки журналістів України , фотохудожником, лауреатом премії ім. Євгена Гуцала, також нагороджений «Почесною грамотою Кабінету міністрів», медаль «За вагомий внесок у розвиток Вінничини» - Олександром Сергійовичем Гордієвичем. Свій творчий шлях фотожурналіста Олександр Сергійович пройшов починаючи з районних, молодіжних, обласних газет, а останні довгі роки - Украинское национальное информационное агентство «Укринформ». Він часто відвідує наш навчальний заклад і ділиться своїм творчим досвідом з майбутніми фотографами.

Поділитися: