Виставка "Магія кольору"

04.10.2024

3.10.2024 року у виставковій залі Вінницької обласної універсальної бібліотеки ім. В. Отамановського відбулась колективна виставка робіт здобувачів освіти, викладачів та майстрів виробничого навчання професії "Флорист. Оформлювач вітрин, приміщень та будівель" ДНЗ "Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну" під назвою "Магія кольору".

На відкритті виставки зі вступним словом виступила директор Департаменту освіти ВМР Оксана ЯЦЕНКО. Представила експозиційне наповнення "Магії кольору" директор ДНЗ "Вінницький центр ПТО технологій та дизайну" Галина ДАЦИШИНА.

З вітальним словом виступили: Василь ДОРОШ директор Навчально-методичгого центру ПТО у Вінницькій області, Алла САПОЖНІК директор Вінницького державного центру естетичного виховання учнів ПТНЗ та Ольга КОНОВАЛЬЧУК заступник директора з основної діяльності ВОУНБ ім. В. Отамановського.

Для митців флористичгого мистецтва є така недозволена можливість для пересічної людини - зупинити мить, зафіксувати емоцію, відобразити нескінченний простір творчої уяви та "магії кольору" на полотні. Для них це особливий творчий момент часу наповнений яскравою палітрою емоцій і почуттів. І саме цими особливостями своєї професії мали на меті поділитися здобувачі освіти та педагоги закладу. Як зазначила зав.відділу художної культури та мистецтв ВОУНБ ім. В. Отамановського та ведуча заходу Людмила КИРИЧОК: "Це була прекрасна можливість спілкування і обміну досвідом в різних напрямках мистецтва та ті неповторні хвилини спокою та естетичної насолоди, які особливо цінні у такий складний період для нашого народу".

Дякуємо усім, хто долучився до виставки, організаторам, гостям та відвідувачам.

Поділитися: