Втілюй свій стиль: Навчайся мистецтву кравецтва в Вінницькому центрі професійно-технічної освіти та дизайну

30.01.2023
Чи може бути щось краще, ніж вміння шити? Як би не змінювалось життя, бажання бути привабливим і модно одягненим не покидає жінок і чоловіків ніколи. Стати такими вам допоможе професія кравця, якщо Ви прийдете навчатись у Державний навчальний заклад «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну»
Кравець – це провідна професія у виробництві одягу. Фахівці цієї спеціальності – люди творчі, відповідальні, естетично розвинені. Сьогодні до якості виготовлення одягу пред’являються дуже високі вимоги. У зв’язку з цим сучасний кравець повинен бути високоосвіченою людиною, якій вже недостатньо просто умілого володіння певним набором механічних операцій. Кравець у наш час є технічно грамотним фахівцем, що вміє самостійно вирішувати поставлені виробництвом завдання. Наші кравці вивчають процес виготовлення одягу, який складається з трьох етапів:
  • моделювання;
  • конструювання;
  • виготовлення одягу
Якщо ти хочеш бути модним, стильним, неповторним, якщо ти неодмінно хочеш виділятися в натовпі – приходь і опановуй професію КРАВЦЯ в ДЕРЖАВНИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД "ВІННИЦЬКИЙ ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ (м. Вінниця, пр-т Юності, 10/23)
0679604544
Поділитися: