Традиційний конкурс осінніх композицій

11.12.2023

28 вересня в ДНЗ "Вінницький центр ПТО технологій та дизайну" відбувся традиційний конкурс осінніх композицій. Здобувачі освіти усіх груп взяли активну участь проявивши свою майстерність, фантазію та креатив. Організатор культурно-масової роботи Анеля Форіс, майстри виробничого навчання, класні керівники та вихователі разом із нашими талановити здобувачами освіти створили неймовірну атмосферу свята приуроченого до Дня Захисників та Захисниць України та Дня працівника освіти.

Неймовірна атмосфера панувала в залі, усі заходи проводились з метою виховання патріотичних почуттів, любові до Батьківщини, залучення учнівської молоді до відродження, збереження та примноження кращих традицій українського народу.

Директор закладу Галина Дацишина привітала колектив з прийдешніми святами.

Увесь спектр дійств, які відбувались у залі були об'єднані одним мотивом: безмежною вдячністю та шаною Збройним Силам України, нашим Захисникам та Захисницям, завдяки яким ми зустрічаємо кожен новий день у рідній Україні. Авторська пісня Юлії Донченко "Ми Українці", яку вона виконала разом з нашими співочими ученицями, відобразила відчуття кожного представника нашого колективу, який знає скільки сили, мужності, віри, гордості, відданості та незламності вміщує сенс цих слів "МИ УКРАЇНЦІ"

СЛАВА УКРАЇНІ🇺🇦 Слава кожному і кожній, хто бориться за наше майбутнє, за наше право на існування, за майбутнє наших дітей.

Зі святом, шановні освітяни, адже ви вкладаєте частинку своєї щирої та відкритої української душі в кожного учня, даючи знання, виховуючи гідне підростаюче покоління заради майбутнього нашої держави.

https://www.facebook.com/100022165935765/videos/pcb.1539275056821344/898477831627944

Поділитися: