Проміжна кваліфікаційна атестація на отримання кваліфікації «Кравець IV розряду»

01.02.2023

Сьогодні, 1 лютого 2023 року, була проведена проміжна кваліфікаційна атестація на отримання кваліфікації «Кравець IV розряду» в групі K-28-21, професія - «Кравець. Закрійник».

Через обставини, що склалися, навчання в центрі проходить у дистанційному форматі з використанням інформаційно-комунікаційних технологій. Тож і поетапна атестація пройшла в онлайн-режимі. Учні звітували про виконану роботу, яку попередньо здали майстру в/н Мазур Тетяні Клавдіївні і викладачам спеціальних дисциплін.

Роботи усіх здобувачів освіти свідчать про впевнені кроки до вершин професійної майстерності, прагнення розширення вмінь та навичок в оволодінні професією.

Голова кваліфікаційної комісії Фурман Ольга Дмитрівна відзначила якісну підготовку учнів і запевнила, що такі спеціалісти завжди будуть мати попит на ринку праці. За рішенням атестаційної комісії усім здобувачам освіти було присвоєно кваліфікацію «Кравець» IV розряду.

Вітаємо учнів групи К-28-21 з подоланням цього етапу навчання і сподіваємось невдовзі зустрітися в стінах навчального закладу.

https://www.facebook.com/ljuda.osadchuk/videos/900149837792782?locale=ru_RU

Поділитися: