Програма розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької міської територіальної громади на 2024-2026 роки

11.12.2023

ДНЗ « Державний навчальний заклад Вінницький центр ПТО технологій та дизайну» прийняв участь у заході організованому

фахівцями департаменту економіки і інвестицій Вінницької міської ради напрацьовують нову Програму розвитку малого та середнього підприємництва Вінницької міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Тож зараз у Вінниці триває активна робота над формуванням галузевих кластерів. У межах дослідження, необхідного для розробки Програми, наші спеціалісти зустрічаються з місцевими підприємцями. Останні два дні присвятили спілкуванню з представниками зі сфери гостинності, приладобудування та ювелірної галузі.

Крім того, колеги провели зустрічі з коледжами та професійно-технічними училищами. Тобто охоплюємо економічно пов’язані інституції, які могли б зав’язати ділове партнерство.

Ми розуміємо, що основна цінність будь-якого підприємства чи навчального закладу – це люди. Тому ми і хочемо об’єднати людей – різнопрофільних спеціалістів та висококласних експертів заради обміну ідеями, досвідом та створення комфортних умов для розвитку всередині нашої громади.

Згуртувавшись, бізнес зможе підвищити конкурентоспроможність, вийти на нові ринки збуту та пропонувати людям кращі умови праці. Це тягне за собою багато взаємопов’язаних речей – повернення трудових мігрантів додому, зміцнення економіки та, відповідно, ще більше можливостей допомагати армії.

Поділитися: