Найпатріотичніший батл «Я люблю Україну!»

27.05.2024

Найпатріотичніший батл «Я люблю Україну!»

23 травня Вінницький державний центр естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів провів патріотичний батл «Я люблю Україну» на базі ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну».

Організатори заходу: Олена Атаманенко, заступник директора з методичної роботи та Наталія Бартко, методист вищої категорії Вінницького ДЦЕВУ ПТНЗ.

Учасниками заходу стали команди з числа вихованців Центру: гуртка декоративно-прикладного мистецтва «Флористика та живопис» (керівник Ліана Федорова), гуртка декоративно-образотворчого мистецтва «Декоративна палітра» (керівник Леся Юкальчук).

В рамках батлу керівниками гуртків та бібліотекарем закладу було організовано тематичні виставки: «Є така професія…» та «Я люблю Україну!».

Насамкінець Алла Сапожник, в.о. директора Вінницького державного центру естетичного виховання учнів професійно-технічних навчальних закладів нагородила переможців та учасників патріотичного заходу дипломами та солодкими подарунками. Окрім цього, директор Центру вручила здобувачам освіти дипломи за підсумками масових заходів у 2023-2024 навчальному році.

Патріотичний батл «Я люблю Україну!» вирізнявся цікавою, невимушеною атмосферою та пройшов змістовно та насичено.

Висловлюємо подяку Галині Дацишиній, директору ДНЗ «Вінницький центр професійно-технічної освіти технологій та дизайну», Володимиру Хомрійчуку, заступнику директора з виховної роботи та педагогічним працівникам закладу за сприяння в організації заходу.

Поділитися: