«Кібербезпека» , а також про запобігання та захист учнів від поширення російської субкультури прибічників аніме та комп`ютерних ігор «ПВК Редан»

02.03.2023

Вже тиждень в Україні у молодіжному середовищі набуває поширення нова деструктивна російська субкультура прибічників аніме та комп’ютерних ігор.

За даними правоохоронних органів рух «Редан» (можуть використовуватись й інші назви для заплутування і зараз вони це теж роблять!) активно використовується російськими спецслужбами в якості моделі для організації масових заворушень та дестабілізації суспільної ситуації в Україні.

В протистояння руху «Редан» створюються групи, які не визнають цей рух та вступають з ними у фізичне протистояння, тобто бійки.

Для популяризації руху створюється підконтрольні Телеграм-канали з прив’язкою до обласних центрів. Активно використовується соціальна мережа «Тік Ток» для розповсюдження відповідних відео матеріалів.

Сьогодні в ДНЗ "Вінницький центр ПТО технологій та дизайну" ювенальними поліцейськими Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області старшим лейтинантом поліції В`ячеславом Бугаєнко та лейтинантом поліції Ольгою Мєшковою було проведено бесіду із учнями І-ІІІ курсів на тему: «Кібербезпека» , а також про запобігання та захист учнів від поширення російської субкультури прибічників аніме та комп`ютерних ігор «ПВК Редан».

Будьте максимально пильними та критично оцінюйте всю інформацію з соціальних мереж. Аби не дати ворогу успішно провести свою ІПСО та вберегти дітей від необдуманих вчинків.

Поділитися: