Семінар для педагогічних працівників із підготовки кваліфікованих працівників за професіями "Перукар. Перукар-модельєр" " Манікюрник" , "Візажист"

11.12.2023

Відповідно до плану роботи Навчально-методичного центру ПТО у Вінницькій області, з метою оптимізації освітнього процесу, обміну прогресивним педагогічним досвідом та упровадження інноваційних педагогічних технологій та методик у навчальну діяльність ЗП (ПТ)О на базі ДНЗ "Вінницький центр ПТО технологій та дизайну! відбувся семінар для педагогічних працівників із підготовки кваліфікованих працівників за професіями "Перукар. Перукар-модельєр" " Манікюрник" , "Візажист" на тему: "Забезпечення високого рівня професійної компетентності майбутніх фахівців перукарського профілю в ЗП (ПТ)О.

Відкриття семінару розпочалось з вітального слова директора НМЦ ПТО у Вінницькій області Василя Дороша. Основні моменти роботи педагогів освітнього закладу з упровадження інноваційних технологій з підготовки кваліфікованих робітників даної професії окреслила в своєму виступі директор ДНЗ "Вінницький центр ПТО технологій та дизайну" Галина ДАЦИШИНА . Обмін досвіду відбувся в дружній, творчій атмосфері з високим рівнем демонстрації професійних навиків педагогів ЗП(ПТ)О міста та області. Дякуємо за співпрацю НМЦ ПТО та колегам ЗП(ПТ)О!

Поділитися: